Vega(n) is de trend op Horecava 2020

Gerookte heilbot en zalm proeven bij familiebedrijf Roots Fish Smokery.

Gerookte heilbot en zalm proeven bij familiebedrijf Roots Fish Smokery (foto: Bianca Roemaat). Voedselverspilling, veggie & vegan(istisch). Deze drie trends vormen de voedingsbodem voor de Horecava 2020 in Amsterdam. Vismagazine ontdekt veganistische visproducten, proeft duurzame visnacks en maakt kennis met een initiatief om bijvangst van Noo...
Lees ook
Plasticbesparend verpakken op nieuwe of gebruikte machines

Plasticbesparend verpakken op nieuwe of gebruikte machines

Om haar klanten te ondersteunen werkt MULTIVAC nauw samen met gerenommeerde toeleveranciers in de ontwikkeling van plasticbesparende verpakkingsoplossingen. Zo is MULTIVAC PaperBoard al enige tijd op de markt, deze oplossing biedt een besparing op plastic van 60 tot 90%.

Beet by Peet ambassadeur van Noordzeevis

Beet by Peet ambassadeur van Noordzeevis

Viskiosk Beet by Peet aan het Azaleaplein in Den Haag heeft de oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen gekregen vanwege het met passie aanbieden en actief bijdragen aan het geliefd maken van vis uit eigen zee. Peter van der Meulen, eigenaar, nam de oorkonde in ontvangst van Matthijs den Heijer, voorzitter Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Opleiden voor baan van de toekomst

Opleiden voor baan van de toekomst

De vakmensen opleiden die de foodbranche nodig heeft. Daar staat SVO vakopleiding food voor. Daarvoor moet SVO weten met welke ontwikkelingen de branche te maken krijgt en over welke vaardigheden medewerkers in de toekomst moeten beschikken. SVO vroeg The Food Research Company daarom om een onderzoek uit te voeren naar de toekomst van SVO en van de...