Bedrijfsinformatie
Uit dit dossier
De MS 2750 luidt een nieuw tijdperk in voor het fileren van zalm
Ongekende duurzaamheid, flexibiliteit en connectiviteit brengen het fileren van zalm op een hoger niveau.
AMfish innoveert met een fruit- en kruidenextract om voedselveiligheid van gebakken vis te waarborgen
AMfish is een toonaangevende producent van visspecialiteiten die vallen onder de categorie "ready-to-heat". AMfish is trots op het leveren van smaakvolle convenience visspecialiteiten die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van voedselveiligheid.
Vis bakken doe je zo!
Het bakken van vis hoeft niet complex te zijn, zolang je enkele richtlijnen volgt. In dit artikel zullen we je in een paar simpele stappen laten zien hoe je de perfecte gebakken vis kunt bereiden. Een koekenpan voor het bakken van vis is een goede keuze. Lees verder hoe je op de juiste manier vis kunt bakken!
Epos speelt in op wensen visspecialist
Alles wordt duurder en er is weinig personeel. Ondernemers zoeken naar mogelijkheden en Epos biedt hen handvatten. “Een uitkomst”, vindt Noëlle Bensi van de Visjuwelier.
Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste
Epos inspireert de visspecialist met verassende recepten, zoals dit recept voor een Schol-asperge rol met salsa di nocci, citroen en French Garlic Taste.
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 2 | januari 2023

Het thema van dit nummer van Vismagazine is zalm. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis