Nieuws

‘Controle over een gezonde productie’

‘Controle over een gezonde productie’

Automatiseren is meer dan nieuwe technieken inzetten. Het vergt andere manieren van denken en werken. Het is een doorlopend ontwikkelingsproces dat antwoorden geeft op strenge kwaliteitseisen, personeelstekorten en verduurzaming. Op elk moment van boot tot bord. Vandaag het tweede deel van deze rondvraag met Arno van der Meijde van RBK Group.

2021 was recordjaar voor Ierse voedingsmiddelenexport

2021 was recordjaar voor Ierse voedingsmiddelenexport

2021 was een goed jaar voor de Ierse voedingsmiddelenexport. Ondanks de coronapandemie en de beperkingen door Brexit steeg de export afgelopen jaar naar een recordbedrag van 13,5 miljard euro. Ierland exporteerde dagelijks bijna 37 miljoen euro aan voedingsmiddelen naar klanten in meer dan 180 landen.

WUR onderzoekt stand van de brasem

WUR onderzoekt stand van de brasem

Het aantal brasems in de Nederlandse wateren is de laatste jaren sterk achteruit gegaan. Daarom loopt er vanuit Wageningen University & Research een onderzoek naar de ontwikkeling van de Nederlandse brasem. Het doel is om erachter te komen hoeveel brasems er zijn en hoeveel ruimte er is voor de visserij.

Keurslager en ’t Stoepje genomineerd voor Foodservice Award 2022

Keurslager en ’t Stoepje genomineerd voor Foodservice Award 2022

De genomineerden voor de Foodservice Award 2022 zijn bekend. Er zijn twintig genomineerden verspreid over negen categorieën. ’t Stoepje is genomineerd in de categorie Marktkramen, de Keurslager in de categorie Speciaalzaken.

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Versoepeling coronamaatregelen – horeca blijft gesloten

Afgelopen vrijdag 14 januari vond er weer een persconferentie plaats over de stand van zaken rondom het coronavirus. Het kabinet versoepelde een aantal coronamaatregelen. Onder andere het onderwijs en de niet-essentiële winkels mogen weer open. De horeca en de culturele sector blijven voorlopig gesloten.

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de visbranche?

Wat verscheen er de afgelopen week in de media over de visbranche?

In de media verschijnen regelmatig berichten die interessant zijn voor de visbranche. Wat kwam er afgelopen week allemaal voorbij?

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 9 | december 2021
Vismagazine 9 | december 2021

Het thema van dit nummer van Vismagazine is trends. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2021
Verpakkingsspecial 2021

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Schelpdierconferentie 2022

17 maart 2021 - 18 maart 2021

Lees meer

HorecaEventt 2022

7 februari 2022 - 9 februari 2022

Lees meer

Horecabeurs Goes 2022

14 maart 2022 - 15 maart 2022

Lees meer