Bedrijfsinformatie

‘Combi tussen winkel, ondernemer & klant’

‘Combi tussen winkel, ondernemer & klant’

Steeds meer visspecialisten kiezen voor zelfservice. Hier presenteren ze onder meer maaltijdcomponenten en delicatessen. Om alles zoveel mogelijk voor het oog van de klant te bereiden, worden open keukens gerealiseerd en steamers aangeschaft. Hiermee wordt de klantbeleving verder vergroot. Om deze elementen succesvol toe te passen, is De juiste winkelrichting...

Honderd jaar AVO

Honderd jaar AVO

Honderd jaar AVO kruiden en specerijen in het Duitse Belm. Zo klein als het familiebedrijf begon, zo groot is het nu met 650 medewerkers en een reusachtig, nieuw, hypermodern logistiek centrum. Daarvan profiteren de klanten.

Gebakken vis blijft populair

Gebakken vis blijft populair

Arie en Klaas-Jan de Graaf, Lammert de Graaf, Henk Bos en Alex Ruizendaal: vier ambulante visverkopers met een gloednieuwe wagen voorzien van Smitto HR bakovens. “Je wilt gewoon de beste gebakken vis verkopen.”

The New Plant kiest voor MULTIVAC

The New Plant kiest voor MULTIVAC

Onlangs heeft The New Plant twee verpakkingslijnen, compleet met robots en een etiketteer- en markeringssysteem in gebruik genomen. De twee slimme dieptrekmachines van MULTIVAC zijn in staat om effectief te produceren.

Nieuw logo en website zorgen voor nieuw elan bij Diepvries Urk

Nieuw logo en website zorgen voor nieuw elan bij Diepvries Urk

Met een hypermoderne vriesinstallatie en slimme verpakkings- en bewerkingslijnen ontzorgt Diepvries Urk de klant. Of het nu om invriezen, verpakken of paneren gaat: het bedrijf kan alle wensen van de klant vervullen op het gebied van vis. Van garnalen tot de grootste zalmfilets: alles wordt bij Diepvries Urk klaargemaakt voor de verkoop. Hendrik van...

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Als producent van producent van verse vis en visproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine. Het is ook...

Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten

Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten

Chris de Graaf, eigenaar van C-Vis in Bunnik, krijgt regelmatig Pascalle Veerman, de rayonmanager van Epos, over de vloer. “Ik hoef maar te appen met een vraag. Er komen altijd mooie recepten en gerechten uit voort.”

Urker Vishandel G.Koffeman brengt Schotse zalm naar Nederland

Urker Vishandel G.Koffeman brengt Schotse zalm naar Nederland

Het pareltje onder de zalm, dat is de Wester Ross-zalm. Met een prachtige structuur, kleur en ongeëvenaarde smaak. Met dank aan de natuurlijke manier waarop de zalm wordt gekweekt. De vis krijgt de tijd om te groeien en wordt handmatig gevoerd met natuurlijke voeding. Urker Vishandel G.Koffeman is de enige leverancier in de Benelux.

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Besparing op de totale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en streven naar volledige recyclebaarheid blijft een actueel thema tussen retailers en toeleveranciers. Vooral de reductie van plastic krijgt hierin veel aandacht.

Essentiële stappen voor representatieve monstername

Essentiële stappen voor representatieve monstername

Voedingsmiddelenproducenten dragen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om voedselveiligheid. Betrouwbare monstername is hierin essentieel en kan ongewenste gevolgen van besmet voedsel voorkomen. Maar hoe garandeer je een representatief monster?

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 7 | september 2021
Vismagazine 7 | september 2021

De thema's van dit nummer van Vismagazine is schaal- en schelpdieren. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud

Video Vis

Evenementen

Meat Expo & Taste of Tavola

26 september 2021 - 29 september 2021

Lees meer

Intrafood

27 oktober 2021 - 28 oktober 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

2 november 2021

Lees meer