Bedrijfsinformatie

Op weg naar een plasticarme wereld

Op weg naar een plasticarme wereld

Als voorloper in de verpakkingsindustrie, is MULTIVAC al jaren bezig om haar klanten alternatieve plastic-besparende verpakkingsmogelijkheden aan te bieden. Er zijn genoeg mogelijkheden om te voldoen aan alle eisen op het gebied van plastic besparen en recyclen zonder te tornen aan de houdbaarheid van verse visproducten en nog steeds op te vallen in...

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

MULTIVAC is een van de "50 Duurzaamheid & Klimaatleiders"

Voor MULTIVAC is duurzaamheid een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Dat heeft geleid tot de benoeming tot een van de 50 modelbedrijven op het gebied van klimaatbescherming en energie-efficiëntie. In deze top 50 zijn ze de enige leverancier van verpakkingsoplossingen.

Inspireer je klanten!

Inspireer je klanten!

“Dit jaar is het belangrijker dan ooit dat we de visspecialisten ondersteunen met feestelijke specialiteiten.” Dat zegt Pascalle Veerman, rayon-manager vis voor Epos. Ze heeft prachtige recepten uitgewerkt, met foto’s. Ook vertelt ze over de unieke Jebo feestsalades en heeft ze tips voor klantenbinding - zeker nu consumenten minder impulsaankopen kunnen...

Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Pakket met plasticbesparende verpakkingen kado

Iedereen moet plasticbesparende verpakkingsmaterialen inzetten. Voldoe je al aan de eisen? Wat moet je inzetten? Hoe kun je efficiënt schakelen? Als producent van visproducten zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Om te helpen heeft MULTIVAC een pakket met inspirerende voorbeelden samengesteld.

Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Creëer een heerlijk vismandje met de DEGENS Romige kaas/gratin saus

Met de Degens Romige kaas/gratin saus maakt u in een handomdraai uw kant-en-klaar vismandje. Deze volle, mooi romige saus is gemaakt van 100% verse smeltkaas. Een smakelijke toevoeging die bovendien zorgt voor een aantrekkelijke presentatie. Kies de juiste marinade om vismandje een persoonlijke toets te geven. Te veel keuze? Wij helpen u graag!...

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

Jansen techniek heeft oplossingen in huis

In de visverwerking valt nog een wereld te winnen als het om automatisering gaat. Strippen, schoonmaken, ontijsen, ontslijmen en fileren kan namelijk tegenwoordig ook aan machines overgelaten worden. Het Veluwse bedrijf Jansen Techniek heeft de oplossingen in huis.

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Innoveren tijdens crisis: snel én smart verpakken!

Wij gebruiken de crisis om te innoveren. Juist nu. Nu is het voor u van belang om uw visproducten supersnel, betrouwbaar en smart te verpakken. Zodat ook ú de crisis overleefd. Met onze ultramoderne TX traysealer maken we dit mogelijk. Door onze smart innovaties op alle tools en de besturing van de machine, wordt de traysealer steeds efficiënter wat...

Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

BEDRIJFSINFORMATIE - Op 17 augustus startte Lucas Kramer bij Driessen Food als verkoopadviseur vis. Hij zal samen met de visspecialisten de productgroep vis een flinke boost geven. Hierdoor is Driessen Food voorbereid op de toekomst als totaal versleverancier van vis, vlees, AGF en zuivel. Hierin staan ambacht, kwaliteit en het elkaar...

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Verstegen inspireert visdetaillisten - Wereldse smaakmakers voor vis

Voor visspecialisten heeft smaakmaker Verstegen Spices & Sauces uit Rotterdam een groot scala aan producten om vis nog smakelijker te maken. Met name de productlijn World Grill is een aanrader, vertelt smaakspecialist Peter Dumont van Verstegen. Je kunt met deze producten op oliebasis à la minute elke gewenste smaak toevoegen aan je vis.

Toekomstbestendig verpakken

Toekomstbestendig verpakken

Bent u producent en/of verwerker van verse vis? Innovaties op de verpakkings- en verwerkingstechnologie voor úw producten staan nog altijd hoog op onze agenda!

Vismagazine 9 | november 2020
Vismagazine 9 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn trends en zakelijke dienstverlening.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

BioKennisweek

18 januari 2021 - 00:00

Lees meer

Webinar ‘Praktijkleren in het mbo’

27 januari 2021

Lees meer

Video Vis