Bedrijfsinformatie

Witvisfileerlijn voor Adri & Zoon

Witvisfileerlijn voor Adri & Zoon

Flinke groei en de overstap op IJslandse kabeljauw vereisten een nieuwe grote witvisfileerlijn bij Adri & Zoon. Technische partner Jansen Techniek stelde de visgroothandel wederom niet teleur: “We vertrouwen volledig op hun expertise.”

Bij Koops heeft iedereen z’n eigen verantwoordelijkheden

Bij Koops heeft iedereen z’n eigen verantwoordelijkheden

Acht familieleden werken efficiënt samen in het familiebedrijf Koops koeltechnisch buro Midden Nederland. “Onze gezamenlijke passie voor techniek maakt heel veel mogelijk.”

Epos op pad met de foodtruck

Epos op pad met de foodtruck

Een uniek BEELD. Pascalle Veerman in de gloednieuwe Epos foodtruck, ’s morgens in alle vroegte, bij de grossier in volendam, Stralend als altijd en... met een nieuwe reeks smaakmakers speciaal voor de visbranche: La Fish.

De Visjuwelier laat niets aan het toeval over

De Visjuwelier laat niets aan het toeval over

Dit is geen standaard viswinkel, dit is een juweeltje. Noëlle Bensi, afgestudeerd psychologe, moeder van twee kleine kinderen, zei haar uitstekende baan als case manager op en opende midden in coronatijd haar eigen viswinkel: De Visjuwelier in Capelle aan den IJssel.

De kracht van gepersonaliseerde verpakkingen

De kracht van gepersonaliseerde verpakkingen

Ze hebben de mooiste winkel van Bergen op Zoom. Daar zijn Arie en Johanna Schot (eigenaren) en Vivian Joore (bedrijfsleider) van Visgilde De Zeeland van overtuigd. Dat hebben ze naar eigen zeggen te danken aan de sfeer in de winkel en de service en kwaliteit die ze bieden.

De innovatieve vriestechniek Acoustic Extra Freezing

De innovatieve vriestechniek Acoustic Extra Freezing

Acoustic Extra Freezing (AEF) is de eerste technologie die zich richt op het invriezen van voedingsmiddelen in plaats van op het produceren van kou. Deze innovatieve vriestechniek is gebaseerd op het produceren van akoestische golven die de groei van ijskristallen voorkomen. Diepvriesvoeding smaakt als vers. Iets wat tot voorheen als onmogelijk werd...

Verpakkingsoplossingen vis in gemaksvoeding

Verpakkingsoplossingen vis in gemaksvoeding

Hoe kan de houdbaarheid van kwetsbare producten worden verlengd? Hoe kan het verbruik van verpakkingsmateriaal verminderd worden? Welke duurzame verpakkingsconcepten biedt MULTIVAC speciaal voor vis(producten) en gemaksvoeding? En hoe kunnen potten en cilindrische of gevormde flessen flexibel en efficiënt worden geëtiketteerd? Deze en andere vragen...

Vergroot je kennis van verwerking en verpakking

Vergroot je kennis van verwerking en verpakking

In maart start de Summit 2021 van MULTIVAC over alle aspecten van het verwerken en verpakken van levensmiddelen. De eerste twee virtuele events, van 8 t/m 11 maart 2021, gaan over "Duurzaamheid & Digitalisering" en "Oplossingen voor de vleesverwerkende industrie".

Een kijkje in de keuken van Epos

Een kijkje in de keuken van Epos

Omdat de rayonmanagers van Epos zo weinig bij u op bezoek konden komen, draaien ze de rollen een beetje om. Ze bieden u een kijkje achter de schermen.

Op weg naar een plasticarme wereld

Op weg naar een plasticarme wereld

Als voorloper in de verpakkingsindustrie, is MULTIVAC al jaren bezig om haar klanten alternatieve plastic-besparende verpakkingsmogelijkheden aan te bieden. Er zijn genoeg mogelijkheden om te voldoen aan alle eisen op het gebied van plastic besparen en recyclen zonder te tornen aan de houdbaarheid van verse visproducten en nog steeds op te vallen in...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 5 | mei 2022
Vismagazine 5 | mei 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is Noordzeevis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Machinebouwspecial 2022
Machinebouwspecial 2022

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Fish International 2022

4 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Breda)

22 september 2022

Lees meer