Bedrijfsinformatie

Nieuw logo en website zorgen voor nieuw elan bij Diepvries Urk

Nieuw logo en website zorgen voor nieuw elan bij Diepvries Urk

Met een hypermoderne vriesinstallatie en slimme verpakkings- en bewerkingslijnen ontzorgt Diepvries Urk de klant. Of het nu om invriezen, verpakken of paneren gaat: het bedrijf kan alle wensen van de klant vervullen op het gebied van vis. Van garnalen tot de grootste zalmfilets: alles wordt bij Diepvries Urk klaargemaakt voor de verkoop. Hendrik van...

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Gebruikte, origineel gereviseerde machines op Empack

Als producent van producent van verse vis en visproducten heb je bij MULTIVAC de keuze uit de allernieuwste verpakkings- of verwerkingsmachines en uit gebruikte machines met originele onderdelen. Snelle levering voor een kleiner budget én toch verantwoord verpakken. Met dezelfde kwaliteit en service die hoort bij een nieuwe machine. Het is ook...

Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten

Chris de Graaf van C-Vis verkoopt steeds meer gemaksproducten

Chris de Graaf, eigenaar van C-Vis in Bunnik, krijgt regelmatig Pascalle Veerman, de rayonmanager van Epos, over de vloer. “Ik hoef maar te appen met een vraag. Er komen altijd mooie recepten en gerechten uit voort.”

Urker Vishandel G.Koffeman brengt Schotse zalm naar Nederland

Urker Vishandel G.Koffeman brengt Schotse zalm naar Nederland

Het pareltje onder de zalm, dat is de Wester Ross-zalm. Met een prachtige structuur, kleur en ongeëvenaarde smaak. Met dank aan de natuurlijke manier waarop de zalm wordt gekweekt. De vis krijgt de tijd om te groeien en wordt handmatig gevoerd met natuurlijke voeding. Urker Vishandel G.Koffeman is de enige leverancier in de Benelux.

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Verantwoord verpakken op gebruikte of nieuwe machines

Besparing op de totale hoeveelheid verpakkingsmateriaal en streven naar volledige recyclebaarheid blijft een actueel thema tussen retailers en toeleveranciers. Vooral de reductie van plastic krijgt hierin veel aandacht.

Essentiële stappen voor representatieve monstername

Essentiële stappen voor representatieve monstername

Voedingsmiddelenproducenten dragen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om voedselveiligheid. Betrouwbare monstername is hierin essentieel en kan ongewenste gevolgen van besmet voedsel voorkomen. Maar hoe garandeer je een representatief monster?

Visspecialiteitenzaak Van Oursouw verruilt zithoek voor luxe open keuken

Visspecialiteitenzaak Van Oursouw verruilt zithoek voor luxe open keuken

Van kleine winkel tot topzaak. Frans en Colinda van Oursouw en zoon Bram hebben iets bijzonders neergezet. Hun visspecialiteitenzaak Van Oursouw in Tilburg straalt luxe uit en biedt een uitgebreid assortiment van verse Vis en traiteursproducten aan. De nieuwe, luxe open keuken in de winkel maakt het geheel compleet.

Witvisfileerlijn voor Adri & Zoon

Witvisfileerlijn voor Adri & Zoon

Flinke groei en de overstap op IJslandse kabeljauw vereisten een nieuwe grote witvisfileerlijn bij Adri & Zoon. Technische partner Jansen Techniek stelde de visgroothandel wederom niet teleur: “We vertrouwen volledig op hun expertise.”

Bij Koops heeft iedereen z’n eigen verantwoordelijkheden

Bij Koops heeft iedereen z’n eigen verantwoordelijkheden

Acht familieleden werken efficiënt samen in het familiebedrijf Koops koeltechnisch buro Midden Nederland. “Onze gezamenlijke passie voor techniek maakt heel veel mogelijk.”

Epos op pad met de foodtruck

Epos op pad met de foodtruck

Een uniek BEELD. Pascalle Veerman in de gloednieuwe Epos foodtruck, ’s morgens in alle vroegte, bij de grossier in volendam, Stralend als altijd en... met een nieuwe reeks smaakmakers speciaal voor de visbranche: La Fish.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer