Edities
Vismagazine 1 | Februari 2020
In deze editie KNS en VNV gaan samenwerken ‘Vlees en vis liggen allebei op het bord.’ Optimisme bij Schelpdierconferentie‘Kansen als eiwitbron van de toekomst.’ Goed resultaat Deense visafslag Hanstholm populair bij aanvoerders. Van bijvangstkroket tot vegan vis Vega(n) is de trend op Horecava 2020 Ruim baan voor consumptie...
Vismagazine 9 | December 2019
In deze editie Dit zijn de trends in 2020Gezond, vegan, online en de wereldkeuken. Jaarlijkse conferentie Visfederatie‘De enige mogelijkheid tot groei ligt in zee’. Visserij-educatiecentrum in ZwedenDraagvlak creëren bij jongeren. MSC-certificering is best eenvoudigJan van Keulen dedicated voor de visspecialist. Reinita en Niels van...
Vismagazine 8 - november 2019
In deze editie Michel Driessen, CEO van Verstegen:‘Nooit tornen aan de kwaliteit van onze kruiden’ China bedreiging voor visserij GambiaStudente Journalistiek doet onderzoek Pierre Jansen van Visgilde Dieren:‘Klanten willen je gezicht zien’ Johnny Plat heeft winkel en wagen‘Ondernemen zit in mijn bloed’ Visbeurs...
Vismagazine 7 - Oktober 2019
In deze editie: Beurskatern Spakenburgse Visbeurs Opening oesterseizoen Rivierkreeft: exoot uit de sloot Noordzeevis uit Goeree gelanceerd Ambulante vishandel De Vishut Vismeel uit kippenveren Monomaterialen van VanderWindt Verpakking En de rubrieken: In Beeld Nieuws uit de branche Column Johan Nooitgedagt Nederlands Visbureau VNV-nieuws Wetgeving...
Vismagazine 6-2019
Boris Johnson wil visserij revitaliseren na Brexit Vroege opening bodemmosselseizoen Finalisten Haringtest 2019 bekend Bart Schreuter van Bartjes Vis Almelo Jos Geerts zet wagen bij supermarkt Peter Tol beste op Nationale Haringpartij Verrassend veelzijdig Haringdiner Vis terug op IJsselfestival Zutphen Ben the Spiceman creatief met kruiden Meetbare...
Vismagazine 5-2019
Algen doden miljoenen kweekzalmen 142.000 euro voor meischol Mosselkweker Jos Steketee over zijn vak 40.000 pootalen uitgezet De smaak van Waddenpaling Marcel van den Hoven, Zeevishandel La Mer Verslag lezingen Seafood Expo Global 5.000 kilometer op zoek naar kreeft Maak van je nieuwsbrief een bestseller BBQ om je vingers bij af te likken En de rubrieken:...
Vismagazine 4-2019
Interview Karel van den Heuvel Visserijcijfers 2018: Minder platvis aangevoerd Maatjesseizoen: reuring en spanning Kees Hartevelt Vis: droom komt uit De Haringkoning op het Rijswijkseplein Bijzondere bereidingen van vis op de barbecue De wereldvisbranche op SEG Brussel Met Anko op reis naar grote beurzen Seafood Processing Global Brussel weer groter...
Vismagazine 3-2019
Brexit, Pulsban en Windmolenparken - Leven tussen hoop en vrees Skrei moet juridisch beschermd 2 miljoen glasaaltjes in Markermeer Consument wil verantwoorde vis Vishandel De Marlijn in Renesse VIP-event: vers, inspirerend en actief VIP-event: vol workshopprogramma Voorbeschouwing Seafood Expo Een wereld te winnen op bbq-gebied VÅRLAKS: All natural...
Viswijzer 2019
Voorwoord en colofon Beursagenda Organisaties in de visbranche Organisaties in de vissectorVisfederatieVisafslagenOverige organisaties Een duurzame visbranche KeurmerkenDuurzaam van boot tot bord Cijfers, subsidie, scholing Subsidies en fondsenOpleidingen Rubrieken Bedrijfsartikelen, overige producten en dienstverleningLeveranciers van vis en visproductenLeveranciersregister...
Vismagazine 2-2019
Afval vissen op de Waddenzee Verbetering visverwerking aan boord Glasaal blijkt smokkelwaar Visdetaillisten in de lift op Scheveningen Beurskatern VIP2019 Interview met spreker Carin Frijters Beursplattegrond Exposantenlijst Programma workshops Arie Schot opent Visgilde De Zeeland Palingrokerij Zuidvenne: Vis roken is van alle leeftijden Restaurant...
Superaanbieding
Vismagazine Nieuwsbrief
Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.
InschrijvenVismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verderVideo Vis