Edities

Vismagazine 1-2019

Vismagazine 1-2019

Hoog snackgehalte op de Horecava Visserijbioloog Dolf Boddeke Camerasysteem voor garnalen Herstructurering Schotse visafslag afgerond Vishandel Krol op markt Den Bosch Trends in apparatuur op de Horecava Bruinisser visser heeft eigen vishandel Pas op voor Cybercrime Optimisme bij Dupan Visbureau: ‘We moeten gezamenlijk optreden’ Volop pijlstaartinktivs...

Vismagazine 9 | november 2018

Vismagazine 9 | november 2018

Trends in winkelinrichting Vispaleis Dries van den Berg geopend Jaco Zwaan wil altijd een goed product bieden Geen ‘antibioticavis’ bij Viswinkel Peter Tol Upgrade Scheveningse viszaak De Lange De Zeeuwse Mossel maakt ook scheermessen populair Kleinschalige staandwantvisser Van Zonderen Volop nieuwbouw in de kottervisserij Open dagen voor...

Vismagazine Speciale editie 2018

Vismagazine Speciale editie 2018

Speciale editie Vismagazine Bedrijfsvoering Van boot tot bord bij ’t Ailand in Lauwersoog Oestersymposium rond toekomst van de sector Visfederatie wil verantwoordelijkheid nemen Nederlandse handelaren kopen op Deense afslag Scheveningse visafslag draait al jaren goed De Visfuik serveert Lekkerste Haring van Drenthe Fish Nederland: één...

Vismagazine 7 | Oktober 2018

Vismagazine 7 | Oktober 2018

Winnaars van de Haringtest 2018 bekend Vuilnismannen op zee Vlaamse viszaak Seafood Arijs groeit als kool Hollands glorie op de Duitse markt Beurskatern Holland Fisheries Event - Voorbeschouwing, Exposantenlijst en Beursplattegrond Interview Johan Nooitgedagt: ‘Alleen visserij-inclusieve transitie biedt toekomst’ Joost Deurloo wint...

Vismagazine 6 | september 2018

Vismagazine 6 | september 2018

Nieuwe percelen aangewezen voor de bodemmossel Geen ‘vis in het rood’ meer op de menukaart Visserij op de Faeröer eilanden Voedselverspilling hoofdthema in Stellendam Viswinkel 024 VIS finalist in Haringtest 2018 De Visbroeders delen humor én zorgen Met het hele gezin naar de Viskeskermis Zeeuwse oesters op Amerikaans feestje...

Vismagazine 5 | juli 2018

Vismagazine 5 | juli 2018

Protestmars 2 juni: Vissers geven signaal af ‘Noordzee had al uitgeput moeten zijn’ Koude start van seizoen hangcultuurmosselen Recordvangsten paling in IJsselmeer Visspeciaalzaak Oléron in Heemstede wil uniek zijn Ambulante vishandel Jaco en Corrina de Graaf Mosselproducent werkt samen met FoodLab Deel 3 Kotterkoks: Fokke Kramer...

Vismagazine 4 | mei 2018

Vismagazine 4 | mei 2018

Visserij in Cijfers 2017 Veel aanvoer pelagische vis in West-Afrika Interview met Javier Garat, directeur Europêche MSC-traject garnalenvisserij was lang traject Landbased viskwekerij Kingfish officieel geopend Ambulante vishandelaar Kees Bazen uit Tholen Visspecialist Arjan Pastoor timmert aan de weg Degens rondt overnamejaar af met BoerenBBQ...

Vismagazine 3 | april 2018

Vismagazine 3 | april 2018

Opening Oosterscheldekreeftseizoen in de zon Noord-Beveland heeft veel te bieden ‘Aanlandplicht is schier onmogelijke opgave’ EMK vraagt vishandel om sponsoring Vishandel Noordzee introduceert Fish-to-go Ambulante vishandelaar Klaas van Dunschoten Culinarist Ruud Jansen gaat alleen voor kwaliteit Kottervisser is prima kok Vispiratieplein...

Viswijzer 2018

Viswijzer 2018

Voorwoord en colofon Beursagenda Organisaties in de visbranche Organisaties in de vissector Visfederatie Visafslagen Overige organisaties Een duurzame visbranche Keurmerken Duurzaam van boot tot bord Cijfers, subsidie, scholing Subsidies en fondsen Cijfers over vis Opleidingen Rubrieken Bedrijfsartikelen, overige producten en dienstverlening...

Vismagazine 2 | maart 2018

Vismagazine 2 | maart 2018

Roeleveld blikt terug op Noors makreelseizoen ‘Nederlandse tongvangst leunt op de pulskor’ Oesterboorder: van plaag tot grondstof Skrei is een feestje waard Daily Catch op visafdeling Makro Nederlanders actief op EK Oestersteken Uniek inkoopcollectief bij Het Neusje van de Zalm Very Important Supplier (VIS) Hans Bomers Vrolijke boel bij...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 9 | december 2022
Vismagazine 9 | december 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is digitalisering. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

Food Experience Day

10:00 - 14:00

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Seafood Expo Global/Seafood Processing Global 2023

25 april 2023 - 27 april 2023

Lees meer