Edities

Vismagazine 3

Vismagazine 3

Verslag Vispiratiedagen en VIP-event Visspecialist Calamaris in Veenendaal Smit Vis levert aan Sligro Meer halen uit Scheveninger vis Eerste resultaten MDV-schip positief Workshop social media Barbecue- workshop van Smedes Fine Food Rondvraag: ondernemers over het komende bbq-seizoen En de vaste rubrieken: Nieuws, Fotonieuws en Internationaal nieuws...

Vismagazine 2

Vismagazine 2

Ambulante vishandelaar Harms uit Oude Pekela Nieuwjaarsreceptie Nederlands Visbureau Vismarkt Tsukiji, grootste van Japan Voedsel uit zee is de toekomst Visnoviteiten op de Horecava Garnalenkotter WR 289 in de vaart Versmarkt Het Veem in Eindhoven zoekt visboer Aanlandplicht: 'Ondoenlijk en niet duurzaam' Rondgang: ondernemers over winkelinrichting...

Vismagazine 1

Vismagazine 1

Visgilde Hans Visscher in Zwolle Zeewierkweek in de Oosterschelde Wereldprimeur: overdekt oesterkweekbedrijf Smit & Smit Opening Schmidt Zeevis door Koninging Maxima Nieuwjaarsreceptie Dupan Smedes Fine Food komt met fondueconcept 'Geel' voor drie visafslagen Het boek over de markt van Jaap Waasdorp Rondgang: visspecialisten over bakken en frituren...

VIS Special 4 incl.Vismagazine

VIS Special 4 incl.Vismagazine

Deze bijzondere eindejaarseditie is een combinatie van Vis Special en Vismagazine met als thema Feestdagen/Feestelijke vis. Bruse mosselkweker in Maine (VS) heeft alles in eigen hand ASC-zalm uit Noorwegen en Schotland Veel vraag naar de schaal- en schelpdieren van Crusta op Urk Zeelandia's garnalen worden geselecteerd op kwaliteit Haai: IJslandse...

Vismagazine 10

Vismagazine 10

Drukke en geslaagde Visbeurs Winnaars wedstrijd Visspecialist van het Jaar: Koning en Heinene&Koelewijn De Smaaksmederij van Smedes Fine Food Vishandel De Zeemeermin in Zandvoort Conferentie Visfederatie over voedselvoorziening Prins & Dingemanse viert 135-jarig jubileum met oesterdag Haring en makreel weer rijkdommen van de Noordzee Renselaar...

VIS Special 3

VIS Special 3

Thema: Vangst en Kweek Ekofish voorloper in verdoofde slacht IJslandse dorpen overleven door visserij Kleinschalige kabeljauwvangst bin IJsland Een dag op zee met de TX1 Fiskpaad toont visserijcultuur Passie en bevlogenheid bij alle Helden van de Smaak Nijvis grootste palingrokerij van Nederland Zalmkwekerij floreert in Wetsfjorden Urker Vishandel...

Vismagazine 9

Vismagazine 9

Voorbeschouwing Spakenburgse Visbeurs Beursplattegrond Visbeurs Wedstrijd Visspecialist van het Jaar Reportage Visgilde Kees Sloot Epos blijft vernieuwen Restaurant BRU17 Bruinisse Ekofish levert schol aan PLUS Dag van de Nederlandse vissserij Week van de Smaak 12-20 september Visserijdagen Den Oever Rondvraag: convenience naar hoger niveau En de...

Vismagazine 7/8

Vismagazine 7/8

Voorronde Visspecialist van het Jaar Wereldrecord haringhappen in Zandvoort Werkproject visboer met viskraam in Katwijk Opening Vissserij-innovatiecentrum Nieuw schip rederij Parlevliet & Van der Plas Problemen met kweekzalm Noorwegen: zalmluis en ILA-virus Opening Fileerlokaal 't Ailand Rondvraag: schaal- en schelpdieren En de vaste rubrieken:...

Vismagazine 6

Vismagazine 6

Ze zijn er weer: Hollandse Nieuwe 90 jaar Vishandel Plugge Haringtrip naar het Deense Skagen Nieuwe winkel Hameeteman Haringverwerking op de Nederlandse vriestrawlervloot Mosselbureau presenteert plannen nieuwe seizoen Wereldprimeur bij Renart Boulon: hele jaar platte oesters Eindhoven aan Zee: Nieuwe campagne Brand Seafood MDV-schip in de vaart Rondvraag:...

Vis Special 2

Vis Special 2

Thema: Duurzame Technieken MDV-schip begin juni in de vaart Friese wadvissers in beeld: Expo in Fries Museum Chileense langoestenvissers Palingsector duurzaam en diervriendelijk Nieuwe toekomst voor kweekkvis Duurzaamheid zit Dilvis in het bloed Kweekomstandigheden meerval beter dan natuurlijke omgeving MSC beïnvloedt veranderingen op zee Het geheim...

Vismagazine 8 -november 2019
Vismagazine 8 -november 2019

Met onder andere CEO Michiel Driessen van Verstegen, Visgilde Dieren, Vishandel J Plat en de Visbeurs 2019

Bekijk de inhoud
Viswijzer 2019
Viswijzer 2019

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer