Schelpdierconferentie verplaatst naar maart 2022

9 december 2021 Redactie Vismagazine
Foto: Henk Riswick

De organisatie heeft besloten om de Schelpdierconferentie uit te stellen. Dit vanwege de onzekerheid over de ontwikkelingen rondom de coronapandemie. De beurs stond op de planning voor 20 en 21 januari en verschuift nu naar 17 en 18 maart.

Organisator Stichting Schelpdierconferentie heeft een aantal redenen om de conferentie te verplaatsen naar maart. Allereerst verwacht de organisatie dat de maatregelen die de overheid heeft afgekondigd vanwege het aantal besmettingen een vervolg krijgen. Ook achten ze het noodzakelijk om duidelijkheid te verschaffen. De organisatie merkt aan het aantal vragen dat ze over de beurs krijgen dat hier behoefte aan is.

Er is een sterke voorkeur voor een live conferentie, inclusief beurs, in plaats van een online conferentie in januari. En tot slot speelt ook de beschikbaarheid van Deltapark Neeltje Jans een rol. Deze gaat eind maart weer open voor publiek en is dan als locatie niet meer bechikbaar.

“Mocht begin februari blijken dat de data in maart niet haalbaar zijn vanwege de pandemie, dan zullen we ons nader beraden op verder uitstel en een andere locatie”, besluit de organisatie.

Ga voor meer informatie over de conferentie en de beurs naar de website van de zevende editie van de Schelpdierconferentie.

Altijd op de hoogte blijven?