Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over

Zee op Tafel_Foto Henk Riswick_1

“Klanten vinden het fijn als je ze kent, daardoor voelen mensen zich welkom”, vindt Merijn Bus van de Haagse viswinkel Zee op tafel (foto: Henk Riswick). Hij begon zijn loopbaan als chef maar verruilde de horeca voor de visbranche. Na jarenlang als kok en achtereenvolgens als bedrijfsleider te hebben gewerkt, is Merijn Bus sinds het vo...
Lees ook
‘Alles ziet er aantrekkelijk en luxe uit’

‘Alles ziet er aantrekkelijk en luxe uit’

Een standaard viswinkel bestaat niet meer. Tenminste, qua uiterlijk. Hoge kwaliteit, hygiëne, specialiteiten en beleving zijn de nieuwe standaards. Daarin kunnen zowel de winkelbouwers en -inrichters als de visspecialisten zich uitleven.

Niet op pad? Doe online inspiratie op!

Niet op pad? Doe online inspiratie op!

Waar Vismagazine je normaal graag tips voor activiteiten had gegeven, hebben we nu deze Online Inspiratiegids, vol met plekken om vanuit huis inspiratie op te doen. Ook leuk voor na de coronatijd! Met vandaag Ondernemerschap en websites.

‘Je kracht zit in je kwaliteiten’

‘Je kracht zit in je kwaliteiten’

Een standaard viswinkel bestaat niet meer. Tenminste, qua uiterlijk. Hoge kwaliteit, hygiëne, specialiteiten en beleving zijn de nieuwe standaards. Daarin kunnen zowel de winkelbouwers en -inrichters als de visspecialisten zich uitleven.