Opleiding

Uit dit dossier
ROC Mondriaan promoot lokaal gevangen vis

ROC Mondriaan promoot lokaal gevangen vis

Op het ROC Mondriaan in Den Haag werken de studenten met lokaal gevangen vis. Vanwege deze actieve bijdrage aan het promoten van Noordzeevis uit Scheveningen kreeg de opleiding 24 september een oorkonde van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen.

Visopleiding op Volendam uitkomst voor jongeren

Visopleiding op Volendam uitkomst voor jongeren

Eind vorig jaar onderging Vishandel Mossel in Maarssen een metamorfose. De winkel werd verbouwd tot een moderne viszaak, met naast visproducten ook een horecagedeelte en verse maaltijden. De kinderen van eigenaar Carlo Mossel werken allebei in de zaak. Dochter Cathy startte in oktober de mbo 2-opleiding Verkoopmedewerker vis van SVO vakopleiding food...

Creatieve hapjes voor Haring Race

Creatieve hapjes voor Haring Race

Haringhapjes gemaakt door studenten van SVO. Van haringbonbons tot haring-poké bowls: negen studenten van de mboopleiding Generation Food van SVO vakopleiding food bedachten zeven creatieve haringhapjes om uit te delen tijdens de Nationale Haring Race. Met succes: “Ze wilden laten zien dat je met haring alle kanten op kunt.” Op 12 juni vond in Bunschoten-Spakenburg...

Agrifacts: onjuiste informatie in schoolboeken

Agrifacts: onjuiste informatie in schoolboeken

Stichting Agrifacts heeft de inhoud van de lesboeken van het basisonderwijs bekeken. Volgens de stichting staat er veel incorrecte informatie over landbouw, tuinbouw en visserij in schoolboeken. "Dat is voedselproducenten, zoals boeren en vissers, een doorn in het oog", aldus de stichting. Daarom onderwierpen Stichting Agri Facts en visserijorganisatie...

SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal

SVO vakopleiding food verhuist naar Markthal

De Rotterdamse opleidingslocatie van SVO vakopleiding food verhuist naar de Markthal in Rotterdam. De opleider verlaat na 10 jaar de locatie aan de Schiekade. “We waren op zoek naar een inspirerende nieuwe locatie in Rotterdam en we zijn heel blij met onze plek in de Markthal”, zegt Rinus de Rijder, onderwijsmanager van SVO.

Vismagazine 8 | november 2020
Vismagazine 8 | november 2020

De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn kweekvis en foodservice.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Digitaal magazine
Digitaal magazine

Lees nu Vismagazine 7 online als digitaal magazine.

Lees verder
Viswijzer 2020
Viswijzer 2020

De Viswijzer biedt een handig overzicht van de leveranciers voor de sector.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

Online open avond SVO vakopleiding food

19:30 - 21:00

Lees meer

Horecava 2021

25 januari 2021

Lees meer

Video Vis