Opleiding

Uit dit dossier
‘Wie weet word ik ooit eigenaar van een viszaak’

‘Wie weet word ik ooit eigenaar van een viszaak’

Justin Spier (20) is bijna klaar met zijn opleiding Verkoopmedewerker vis bij SVO vakopleiding food, maar nog lang niet uitgeleerd. Hij wil uiteindelijk leermeester worden. “Wie weet word ik ooit eigenaar van mijn eigen viszaak.”

‘Elke schaal sushi moet anders zijn’

‘Elke schaal sushi moet anders zijn’

De keuken, bijkeuken en het washok van haar moeder zijn inmiddels over­genomen door koelkasten en voorraden. Neeltje Melchels heeft alle ruimte nodig om de sushibestellingen voor haar zaak Neel Makreel klaar te maken.

Subsidie van 120.000 euro voor nieuwe Vis Academie

Subsidie van 120.000 euro voor nieuwe Vis Academie

De vereniging voor Visgroothandelaren en Verwerking Urk (VVU) krijgt een subsidie van 120.000 euro voor de nieuwe Vis Academie. VVU ontwikkelt deze opleiding voor de visverwerkende industrie in samenwerking met ROC Friese Poort.

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO vakopleiding food, opleider voor foodprofessionals, start met een praktijkgericht trainingsaanbod onder de naam SVO food academy.

‘Straks gespecialiseerd  in maaltijden maken’

‘Straks gespecialiseerd in maaltijden maken’

Elena de Vroedt en Romy Oomen zijn vriendinnen én collega’s bij Visshop Berkel in Berkel en Rodenrijs. Samen wilden ze de Vakopleiding vis van SVO vakopleiding food gaan volgen. Maar toen ze hoorden van de mbo-opleiding Traiteur, gooiden ze dat plan om.

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

1 december 2022

Lees meer