Evenementen

Uit dit dossier
Biddag: Urkse vloot aan kant

Biddag: Urkse vloot aan kant

Morgen vaart het grootste deel van de Urker kotters niet uit: dan is het biddag.

Schelpdierconferentie verplaatst naar maart 2022

Schelpdierconferentie verplaatst naar maart 2022

De organisatie heeft besloten om de Schelpdierconferentie uit te stellen. Dit vanwege de onzekerheid over de ontwikkelingen rondom de coronapandemie. De beurs stond op de planning voor 20 en 21 januari en verschuift nu naar 17 en 18 maart.

Winnaars NK & BK Oestersteken bekend

Winnaars NK & BK Oestersteken bekend

Peter Oreel en Freek Albregts hebben het NK & BK Oestersteken 2021 gewonnen. Op de eerste dag van horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam versloegen zij hun landgenoten. Dit jaar dongen er twintig deelnemers, werkzaam in verschillende viswinkels en -restaurants in België en Nederland mee naar de titel, met bijbehorende wisseltrofee. Zij moesten...

Stories & Schelpdieren tijdens Mossel & Oesterboulevard

Stories & Schelpdieren tijdens Mossel & Oesterboulevard

Komende woensdag vindt de eerste editie plaats van Stories & Schelpdieren tijdens de Mossel & Oesterboulevard. Mariene bioloog Aad smaal vertelt over de wonderlijke (onderwater)wereld van schelpdieren en culinair publicist Felix Wilbrink – die eind dit jaar als culinair verhalenverteller het theater in gaat – vertelt over de zoete...

Joost Deurloo Nederlands Kampioen Oestersteken 2021

Joost Deurloo Nederlands Kampioen Oestersteken 2021

Bij de achtste editie van het Premier Nederlands Kampioenschap Oestersteken is Joost Deurloo uit Bruinisse als winnaar uit de bus gekomen. De wedstrijd bestond uit verschillende rondes; er deden elf mensen aan de wedstrijd mee, waarbij ze door een jury werden beoordeeld op het openen van de oesters. Pluspunten konden worden gehaald wanneer de oester...

Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€75,- ex BTW

Profiteer nu!
Vismagazine Nieuwsbrief

Ontvang elke week de gratis digitale nieuwsbrief van Vismagazine en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de vissector.

Inschrijven
Vismagazine 8 | november 2022
Vismagazine 8 | november 2022

Het thema van dit nummer van Vismagazine is kweekvis. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Video Vis

Evenementen

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food oktober 2022

12 oktober 2022

Lees meer

Cursus allergenen management (regio Breda)

00:00

Lees meer